Ciorbă de cartofi cu fasole păstăi

Ciorbă de cartofi cu fasole păstăi

O ciorbiță albă, gustoasă și sănătoasă. O rețetă care nu necesită multe ingrediente și se pregătește destul de repede. Doar legume, fără carne.
Prep Time 10 mins
Cook Time 50 mins
Total Time 1 hr
Course Prânz
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Prânz
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 4 buc. Cartofi
  • 150 g Fasole păstăi
  • 3 buc. Morcovi
  • 1 buc. Ceapă
  • 1 buc. Pătrunjel rădăcină
  • 1 legătură Pătrunjel verde
  • 150 g Smântână
  • 1 buc. Ou
  • Piper
  • Sare
  • Vegeta
  • Boia de ardei

Instructions
 

  • Într-o oală se pune apa la fiert cu 2-3 morcovi tăiați mărunt sau rași, pătrunjel rădăcină, sare, o ceapă mică tăiată mărunt.
  • Se taie 3-4 cartofi și se pun în oală. Se adaugă ulterior și fasolea și se lasă toate la fiert, la foc mic.
  • La urmă se adaugă pătrunjel verde, piper, vegeta și puțină boia de ardei.
  • Se mai adaugă un gălbenuș de ou cu smântână.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword cartofi, ciorbă, fasole, pranz

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.