Ciorbă de cartofi cu fasole păstăi
Ciorbă de cartofi cu fasole păstăi
O ciorbiță albă, gustoasă și sănătoasă. O rețetă care nu necesită multe ingrediente și se pregătește destul de repede. Doar legume, fără carne.
Ingredients
- 4 buc. Cartofi
- 150 g Fasole păstăi
- 3 buc. Morcovi
- 1 buc. Ceapă
- 1 buc. Pătrunjel rădăcină
- 1 legătură Pătrunjel verde
- 150 g Smântână
- 1 buc. Ou
- Piper
- Sare
- Vegeta
- Boia de ardei
Instructions
- Într-o oală se pune apa la fiert cu 2-3 morcovi tăiați mărunt sau rași, pătrunjel rădăcină, sare, o ceapă mică tăiată mărunt.
- Se taie 3-4 cartofi și se pun în oală. Se adaugă ulterior și fasolea și se lasă toate la fiert, la foc mic.
- La urmă se adaugă pătrunjel verde, piper, vegeta și puțină boia de ardei.
- Se mai adaugă un gălbenuș de ou cu smântână.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!