Gogoși cu cașcaval
Gogoși cu cașcaval
Aceasta este o rețetă aparte de gogoși. Gogoșile se fac cu cașcaval și se servesc cu Schweizer ras. Cel puțin asta scrie în cartea de bucate. Se pot degusta atât calde cât și reci. Poftă bună!
Ingredients
- 1 pahar Lapte
- 3 buc. Ouă
- 80 g Unt
- 160 g Făină
- 130 g Cașcaval sau după preferințe
Instructions
- Se pune laptele cu untul la fiert. Când dă în clocot se adaugă toată făina și se amestecă împreună cu o lingură de lemn până ce aluatul se desprinde de pe lingură.
- Se ia de pe foc, iar când s-a răcit se adaugă cașcavalul ras și rând pe rând ouăle.
- Cu o linguriță se pun într-o tavă unsă mici biluțe de aluat cu distanță între ele.
- Cuptorul se încălzește din timp, iar mai apoi adăugați tava și lăsați la copt la foc iute.
- Când scoateți gogoșile din cuptor mai radeți cașcaval peste ele cât sunt încă fierbinți.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!