Ciorbă de ouă

Exact, ați auzit bine! Există ciorbă de ouă. Deși nu se prepară în toate zonele țării, este cu adevărat o rețetă delicioasă pentru unii dintre noi. O puteți încerca și voi!
Prep Time 10 mins
Cook Time 40 mins
Total Time 50 mins
Course Prânz
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Prânz
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • Sare
  • Vegeta
  • Ouă
  • Ceapă
  • Morcovi
  • Boia de ardei
  • Bulion sau suc de roșii
  • Pătrunjel

Instructions
 

  • Într-o oală se pune apa la fiert cu puțină sare. La începutul fierberii se adaugă un morcov ras sau tăiat mărunt, o ceapă tăiată mărunt, boia de ardei, vegeta.
  • După ce au fiert legumele se adaugă ouăle. Acestea se sparg pe marginea oalei și se mai lasă la fiert aproximativ 10 minute. La urmă se adaugă o lingură de bulion și pătrunjel tăiat mărunt.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword ciorbă, pranz

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.