Colțunași cu brânză

O rețetă cu care să îi impresionezi pe cei dragi? Ce spui de colțunași cu brânză. Se servesc cu dulceață sau cu marmeladă. Poftă bună!
Prep Time 15 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 35 mins
Course Desert
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Desert
Servings 2 tăvi

Ingredients
  

Ingrediente aluat

  • 2 buc. Ouă
  • 2 linguri Apă
  • 1 praf Sare
  • Făină cât cuprinde (vezi la preparare)

Ingrediente umplutură

  • 300 g Brânză dulce de vaci
  • 1 buc. Ou
  • 5 linguri Zahăr după gust
  • 1 praf Sare
  • 1 buc. Lămâie se folosește doar coaja
  • 2 linguri Griș

Instructions
 

  • Pentru a face aluatul, se amestecă totul până iese un aluat potrivit de tare. Se întinde o foaie, două (în funcție de aluat), subțire și se taie sub formă de pătrățele medii.
  • Pentru a face umplutura, se amestecă toate ingredientele și se umplu pătrățelele făcute anterior, se împăturesc și se lipesc apăsând cu degetul pe margine sau cu furculița.
  • Colțunașii se pun la fiert în apă cu un praf de sare.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword branza, desert, dulce, dulceata, faina, Gem, oua, retete

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.