Colțunași cu brânză
Colțunași cu brânză
O rețetă cu care să îi impresionezi pe cei dragi? Ce spui de colțunași cu brânză. Se servesc cu dulceață sau cu marmeladă. Poftă bună!
Ingredients
Ingrediente aluat
- 2 buc. Ouă
- 2 linguri Apă
- 1 praf Sare
- Făină cât cuprinde (vezi la preparare)
Ingrediente umplutură
- 300 g Brânză dulce de vaci
- 1 buc. Ou
- 5 linguri Zahăr după gust
- 1 praf Sare
- 1 buc. Lămâie se folosește doar coaja
- 2 linguri Griș
Instructions
- Pentru a face aluatul, se amestecă totul până iese un aluat potrivit de tare. Se întinde o foaie, două (în funcție de aluat), subțire și se taie sub formă de pătrățele medii.
- Pentru a face umplutura, se amestecă toate ingredientele și se umplu pătrățelele făcute anterior, se împăturesc și se lipesc apăsând cu degetul pe margine sau cu furculița.
- Colțunașii se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!