Un sos cremos și un pui fraged, combinația ideală a rețetei de pui cu smântână din Cartea de Bucate a Mamei. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente și un strop de dragoste. Poftă bună!

O rețetă mai aparte, găsită în cartea de bucate a mamei este gulașul cu găluște. Picant sau nepicant, rețeta o adaptați așa cum vă poftește inima. Poftă bună!

Aceasta este o rețetă aparte de gogoși. Gogoșile se fac cu cașcaval și se servesc cu Schweizer ras. Cel puțin asta scrie în cartea de bucate. Se pot degusta atât calde cât și reci. Poftă bună!

Mama pregătea mereu rețeta asta de paste. Se preparau într-un timp relativ scurt și aveau un gust desăvârșit. Și nu, nu sunt paste italienești. Sunt paste românești, cu mult sos. Trebuie să le încercați. Sunt minunate.

De obicei după sărbătorile de iarnă bunica și mama pregătesc mâncăruri mai ușoare pentru organism. O ciorbă de varză sau de salată este ideală. Aduce un aport de vitamine și te revigorează.

Ciuperci cu smântână, rețeta gustoasă a mamei. Doar câteva ingrediente, puțin suflet și gata. O mâncare delicioasă și gustoasă. Puteți servi ca atare, sau ca garnitură.

Cei mai buni papanași din lume sunt cei de la Brașov. Făcuți cu brânză de vaci și ingrediente alese, după o rețetă veche. Îi puteți servi cu dulceață de fructe de pădure și smântână. În plus, un praf de zahăr cristal puteți presăra peste ei pentru aspect. Poftă bună!