Cu toții știm că marmelada este foarte gustoasă. Dar pusă într-o ruladă pufoasă… hmmm un deliciu. A se servi rece, în felii subțiri. Poftă bună!

Iată rețeta pentru a face profiterol acasă. Vorbim doar despre acele mici gogoși/biluțe pe care le umpleți dvs. cu ce cremă doriți. Ca idee de prezentare, într-o cupă puteți pune puțină cremă de ciocolată sau vanilie, biluțele umplute și frișcă deasupra.

Un aperitiv sănătos și plin de vitamine? Poți alege salata de țelină cu maioneză. Nu necesită mult timp de preparare. Ca idee, puteți folosi această salată drept garnitură la friptură sau grătar. Poftă bună.

Deși pare o ”rețetă banală”, este bine să le expicăm și celor care chiar nu știu cum se face. Alegeți un pește alb, mare și proaspăt. Se prepară în câtva minute și se servește cald, cu lămâie sau mujdei de usturoi. Dacă vă place, e musai să faceți și o mămăliguță! Poftă bună!

Simplu de făcut. Pur și simplu delicios. Chec-ul simplu este foarte pufos și se topeșe în gură. Ideal în orice moment. Perfect cu o cană de lapte. Poftă bună!

Merele umplute și coapte pot fi deliciul oricui în sezonul rece. Și nu numai. În plus, au un ingredient secret. Cel puțin așa le pregătea bunica. Poftă bună!

O prăjitură simplă, dar delicioasă și rapid de făcut? Alege prăjitura cu vișine. Nu necesită multe ingrediente și este gata cât ai clipi. Poftă bună!