Paste cu carne de porc din conservă

Mama pregătea mereu rețeta asta de paste. Se preparau într-un timp relativ scurt și aveau un gust desăvârșit. Și nu, nu sunt paste italienești. Sunt paste românești, cu mult sos. Trebuie să le încercați. Sunt minunate.
Prep Time 10 mins
Cook Time 45 mins
Total Time 55 mins
Course Cină, Prânz
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Cină, Prânz
Servings 10 porții

Ingredients
  

  • 500 g Carne de porc în conservă
  • 4-5 buc. Ceapă
  • 500 g Paste
  • 500 g Bulion
  • Delicat
  • Piper

Instructions
 

  • Se taie ceapa mărunt și se pune la prăjit într-o oală mare în puțin ulei. După ce s-a rumenit se adaugă carnea tăiată cubulețe și două-trei pahare de apă.
  • Se adaugă mai apoi și bulionul și se amestecă. Se pune delicat sau sare, piper.
  • Într-o oală separată fierbem pastele, iar mai apoi se scurg și se adaugă peste sosul făcut inițial.
  • Se mai lasă la fiert încă 10-15 minute. Opțional, puteți adăuga verdeață.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword bulion, carne, ceapa, conserva, delicat, paste

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.