Paste cu carne de porc din conservă
Paste cu carne de porc din conservă
Mama pregătea mereu rețeta asta de paste. Se preparau într-un timp relativ scurt și aveau un gust desăvârșit. Și nu, nu sunt paste italienești. Sunt paste românești, cu mult sos. Trebuie să le încercați. Sunt minunate.
Ingredients
- 500 g Carne de porc în conservă
- 4-5 buc. Ceapă
- 500 g Paste
- 500 g Bulion
- Delicat
- Piper
Instructions
- Se taie ceapa mărunt și se pune la prăjit într-o oală mare în puțin ulei. După ce s-a rumenit se adaugă carnea tăiată cubulețe și două-trei pahare de apă.
- Se adaugă mai apoi și bulionul și se amestecă. Se pune delicat sau sare, piper.
- Într-o oală separată fierbem pastele, iar mai apoi se scurg și se adaugă peste sosul făcut inițial.
- Se mai lasă la fiert încă 10-15 minute. Opțional, puteți adăuga verdeață.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!