Pastă de cartofi cu pește afumat

Pasta de cartofi cu pește afumat este potrivită pentru micul dejun, pentru sandwich-urile copiilor sau pentru un apertitiv înainte de masa de prânz. Se pregătește ușor și are un gust aparte.
Prep Time 15 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 1 hr 5 mins
Course Mic dejun
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 4 buc. Cartofi potriviți
  • 1 buc. Pește afumat
  • 1 buc. Ceapă medie
  • Ulei de floarea soarelui sau de măsline
  • 1 buc. Lămâie se folosește doar zeama

Instructions
 

  • Se fierb cartofi și se lasă la răcit. Ulterior se curăță de coajă.
  • Se dau cartofii prin răzătoare, se mărunțește peștele afumat (fără oase) cu furculița.
  • Cartofii cu peștele se freacă până devine o pastă, se adaugă ceapa tăiată mărunt, puțin ulei și zeama de lămâie.
Keyword alte rețete, cartofi, mic dejun, peste

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.