Ardei umpluți
Ardei umpluți
Ei bine, atunci când mama nu mai știa ce fel de mâncare se gătească varianta era simplă... ardei umpluți. Nu, nu făcea des, dar și când făcea... cei mai buni.
Ingredients
- 500 g Carne de porc
- 1 buc. Ceapă mare
- 1 buc. Ou
- 100 g Orez
- 1 legătură Pătrunjel
- 1 kg Ardei
- 500 ml Bulion sau suc de roșii
- 1 lingură Zahăr
- Sare
- Piper
- Cimbru
- Făină
- Ulei
Instructions
- Ceapa se pune la prăjit în puțin ulei. Ulterior, se amestecă împreună cu restul ingredientelor.
- Se spală și se curăță ardeii, iar mai apoi se umplu cu compoziția anterior obținută.
- Se așează ardeii umpluți într-o oală, se toarnă bulion peste ei, zahărul, cimbru și se lasă la fiert cu focul mic. După 30 de minute se adaugă puțină apă cu făină și se lasă în continuare la fiert cu focul mic.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!