Budincă de ciocolată
Budincă de ciocolată
Dacă îți e poftă seara de ceva dulce, atunci o budincă de ciocolată ar fi ideală. Poate fi servită caldă sau rece și te va face să zâmbești. Sau nu! Îi vei face pe toți cei dragi să zâmbească.
Ingredients
- 200 g Ciocolată
- 200 g Unt
- 125 g Zahăr
- 2 linguri Făină
- 4 buc. Ouă
- Sare
Instructions
- Într-o oală se pune untul la topit cu ciocolata și zahărul. Se lasă cu foc mic și se amestecă permanent.
- Se ia compoziția de pe foc și se lasă la răcit.
- Se freacă gălbenușurile cu două linguri de făină și se toarnă apoi încet compoziția de ciocolată, răcită. La final se pun albușurile bătute spumă.
- Se unge un vas cu unt, se toarnă compoziția obținută și se fierbe în Bain-marie pentru aproximativ o oră.
Notes
*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!