Budincă de carne
Budincă de carne
Budinca de carne este ideală la cină, alături de un piure de cartofi și o salată, dar poate fi servită și la micul dejun lângă ouă ochiuri. Poftă bună!
Ingredients
- 600 g Carne pentru tocat
- 2 buc. Ouă
- 2 felii Pâine
- 1/4 buc. Varză
- 1 buc. Ceapă
- 3 linguri Ulei
- Sare
- Piper
- Verdeață
Instructions
- Se trec prin mașina de tocat: carnea, varza, ceapa, pâinea înmuiată ușor în apă.
- Totul se amestecă îmăreună cu gălbenușurile, verdeața, iar mai apoi se pune sare și piper după gust. La urmă se bate albușul spumă și se amestecă și cu acesta.
- Se unge o cratiță cu ulei și se toarnă compoziția. Deasupra se netezește, se unge cu puțin ulei și se pune la cuptor la foc potrivit.
Notes
*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!