Budincă de carne

Budinca de carne este ideală la cină, alături de un piure de cartofi și o salată, dar poate fi servită și la micul dejun lângă ouă ochiuri. Poftă bună!
Prep Time 15 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 35 mins
Course Alte rețete, Cină, Mic dejun
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei, Cină, Mic dejun
Servings 8 porții

Ingredients
  

  • 600 g Carne pentru tocat
  • 2 buc. Ouă
  • 2 felii Pâine
  • 1/4 buc. Varză
  • 1 buc. Ceapă
  • 3 linguri Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Verdeață

Instructions
 

  • Se trec prin mașina de tocat: carnea, varza, ceapa, pâinea înmuiată ușor în apă.
  • Totul se amestecă îmăreună cu gălbenușurile, verdeața, iar mai apoi se pune sare și piper după gust. La urmă se bate albușul spumă și se amestecă și cu acesta.
  • Se unge o cratiță cu ulei și se toarnă compoziția. Deasupra se netezește, se unge cu puțin ulei și se pune la cuptor la foc potrivit.

Notes

*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!
Keyword budinca, carne, ceapa, oua, salata, sare, ulei, varza, verdeata

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.