Prăjitură cu rabarbură

Prăjitură cu rabarbură

Îți spun, mie, eu, autorul :)), nu îmi place prăjitura asta, dar sunt sigur că mulți dintre voi o adorați! Nu contest asta.
Course Desert
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Desert

Ingredients
  

  • 510 g Făină
  • 510 g Zahăr
  • 15 linguri Lapte sau apă
  • 15 linguri Ulei
  • 1 plic Praf de copt
  • 1 Coajă de lămâie
  • 6 buc. Ouă
  • Rabarbură

Instructions
 

  • Se bat albușurile spumă, iar mai apoi se adaugă laptele, cu zahărul topit pe foc inițial, uleiul se adaugă treptat, gălbenușurile, se pune treptat și făina.
  • Compoziția se adaugă într-o tavă, se taie rabarbura și se așează deasupra, iar mai apoi se pune la copt pentru aproximativ 30 min.
  • După coacere se taie prăjitura bucățele și se presară zahăr pudră.
Keyword prajitura, rabarbură

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.