Mazăre verde scăzută
Mazăre verde scăzută
Mazăre verde scăzută, așa scrie în caietul bunicii. O rețetă simplă pentru masa de prânz. Dar gustul, gustul cu siguranță este unul desăvârșit. În plus, mâncarea este 100% sănătoasă!
Ingredients
- 1 buc. Ceapă medie
- 2 linguri Ulei
- 2 linguri Boia de ardei
- 500 g Mazăre
- 1 lingură Făină
- 1 legătură Mărar
Instructions
- Se pune ceapa la prăjit în ulei, iar mai apoi se adaugă mazărea.
- Separat, se pune apa la fiert, se toarnă ceapa și mazărea și se adaugă 1-2 linguri de boia de ardei.
- Se lasă la fiert, iar înainte de a stinge focul se adaugă un pahar de apă călduță, amestecată cu o lingură de făină. Se amestecă bine în oală. Se mai lasă la fiert câteva minute și se adaugă mărar tăiat mărunt.