Mazăre verde scăzută

Mazăre verde scăzută

Mazăre verde scăzută, așa scrie în caietul bunicii. O rețetă simplă pentru masa de prânz. Dar gustul, gustul cu siguranță este unul desăvârșit. În plus, mâncarea este 100% sănătoasă!
Prep Time 10 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 40 mins
Course Prânz
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Prânz
Servings 3 porții

Ingredients
  

  • 1 buc. Ceapă medie
  • 2 linguri Ulei
  • 2 linguri Boia de ardei
  • 500 g Mazăre
  • 1 lingură Făină
  • 1 legătură Mărar

Instructions
 

  • Se pune ceapa la prăjit în ulei, iar mai apoi se adaugă mazărea.
  • Separat, se pune apa la fiert, se toarnă ceapa și mazărea și se adaugă 1-2 linguri de boia de ardei.
  • Se lasă la fiert, iar înainte de a stinge focul se adaugă un pahar de apă călduță, amestecată cu o lingură de făină. Se amestecă bine în oală. Se mai lasă la fiert câteva minute și se adaugă mărar tăiat mărunt.
Keyword mazare, pranz

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.