Puricei cu brânză

Puricei cu brânză

De obicei din mămăliga care nu se termina seara la cină, a doua zi dimineața se pregăteau așa-zișii ”puricei cu brânză”. Un mic dejun sățios și foarte gustos. Poftă bună!
Total Time 19 minutes
Course Mic dejun
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 2 porții

Ingredients
  

  • 300 g Mămăligă
  • 100 g Telemea
  • 2 linguri Smântână
  • 1 lingură Ulei
  • Sare

Instructions
 

  • Într-o tigaie se pune uleiul la încins cu foc mediu. Se adaugă mămăliga și se mărunțește cu furculița în tigaie.
  • Se lasă pe foc pentru ca mămăliga să se prăjească ușor și se adaugă telemeaua.
  • Se servește cu o lingură de smântână și sare după prefrințe.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.