Salată de vinete cu ceapă și maioneză

Salată de vinete cu ceapă și maioneză

Total Time 1 hour 30 minutes
Course Mic dejun, Salate
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun, Salate
Servings 8 porții

Ingredients
  

  • 3 buc. Vinete mari
  • 1 buc. Gălbenuș de ou
  • 1 lingură Muștar
  • 1 buc. Ceapă mică
  • Zeamă de lămâie după gust
  • Sare

Instructions
 

  • Coace vinetele, curăță-le și lasă-le la scurs pentru cel puțin o oră.
  • Toacă vinetele mărunt și amestecă-le cu maioneza formată din gălbenușul de ou, ulei și muștar.
  • Adaugă ceapa tocată fin și asezonează după gust.
  • Lasă la rece pentru 20 de minute, înainte de a servi.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.