Macaroane cu brânză la cuptor

Macaroane cu brânză la cuptor

Total Time 1 hour 20 minutes
Course Cină, Desert
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Cină, Desert
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 500 g Macaroane / paste groase
  • 300 g Brânză de vaci sau telemea rasă
  • 1 plic Zahăr vanilat
  • 150 g Zahăr
  • 2 buc. Ou
  • 150 ml Lapte
  • 50 g Unt

Instructions
 

  • Fierbe macaroanele și lasă-le la scurs.
  • Amestecă macaroanele cu brânza rasă sau cu brânza de vaci și pune-le într-o oală.
  • Într-un castron bate ouăle, adaugă untul topit și răcorit, laptele și zahărul, zahărul vanilat și amestecă totul bine.
  • Toarnă compoziția peste pastele cu brânză puse în oală.
  • Pune oala la cuptor pentru 30 de minute.
  • Servește cald!

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.