Sufleu de cartofi
Sufleu de cartofi
Sufleul de cartofi se poate servi lângă spanac, fasole verde, mazăre, lângă un grătar, de ce nu... Puteți să îl serviți așa cum vă poftește inima. Poate fi ideal pentru cină, dar nu numai. Poftă bună!
Ingredients
- 500 g Cartofi
- 125 g Lapte
- 25 g Unt
- 1-2 buc. Ouă
- Pesmet
- Sare
Instructions
- Cartofii cruzi, curățați și spălați se dau prin răzătoare, se storc, iar mai apoi se amestecă împreună cu laptele, gălbenușul de la ouă, untul, sarea și albușul bătut spumă.
- Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu unt și presărată cu pesmet, iar mai apoi se pune la copt pentru aproximativ 30 de minute.
- După ce s-a copt, o puteți răsturna pe un platou și tăia felii.
Notes
*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!