Sărățele

Bune în orice perioadă a anului și perfecte în orice moment. Sărățelele sunt gustoase, crocante și se fac într-un timp scurt. Iată rețeta pentru a le face acasă.
Prep Time 15 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 1 hr
Course Alte rețete, Desert
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei, Desert
Servings 1 Tăvi

Ingredients
  

  • 1 kg Făină
  • 300 ml Lapte
  • 250 g Unt
  • 1 buc. Ou
  • 1 plic Drojdie
  • Sare

Instructions
 

  • Se amestecă toate ingredientele cu 300 ml de lapte călduț și se frământă bine până ce devine o cocă tare.
  • Se lasă coca într-un loc călduț pentru aproximativ 15 minute.
  • Se întinde o foaie, se taie bastonașe, se unge cu gălbenuș și se presară sare, chimen, sau diverse semințe.
  • Se pune la cuptor la foc potrivit.

Notes

*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!
Keyword alte rețete, aluat, desert, faina, oua, retete, unt

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.