Bezele

Dulciurile copilăriei sunt mai bune dacă sunt făcute în casă. Și mai naturale, desigur. Pe fiecare bezea puteți pune nucă pisată, rahat, stafide sau jeleuri. În plus, este imposibil să nu încercați bezelele cu ciocolată caldă. Poftă bună!
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 25 minutes
Course Desert
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Desert
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 150 g Unt
  • 200 g Zahăr
  • 1 pahar Lapte
  • 200 g Făină
  • 1 plic Zahăr vanilat

Instructions
 

  • Untul se freacă bine cu zahărul tos, se adaugă un pahar de lapte, făina și zahărul vanilat. Se amestecă totul bine.
  • Într-o tavă unsă cu ulei sau cu foaie de copt, se pun grămăjoare cu o lingură din compoziție, iar mai apoi se pune la cuptor.

Notes

*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!
Keyword alte rețete, aluat, desert, dulce, faina, oua, retete, zahar

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.