Pește pane
Pește pane
Deși pare o ”rețetă banală”, este bine să le expicăm și celor care chiar nu știu cum se face. Alegeți un pește alb, mare și proaspăt. Se prepară în câtva minute și se servește cald, cu lămâie sau mujdei de usturoi. Dacă vă place, e musai să faceți și o mămăliguță! Poftă bună!
Ingredients
- 500 g Pește alb
- 3 buc. Ouă
- Făină
- Pesmet
- Ulei
Instructions
- Se ia un pește alb mare. Se curăță de oase dacă nu este gata curățat, se spală bine și se taie rondele. Puteți alege peștele pangasius dacă vă place și doriți să scutiți niște timp.
- Se dau bucățile sau feliile de pește prin făină, ou și apoi pesmet. Se presară sare și piper după gust.
- Se pune la prăjit în ulei încins. Când s-a rumenit se scoate peștele pane pe șervețele.
- Se servește cu mujdei de usturoi sau lămâie și mămăliguță.
Notes
*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!