Sote de morcovi

Soteul de morcovi este ușor de preparat și se poate servi ca garnitură la friptură, grătar, ruladă de carne, budinca de carne, pește și nu numai. Un sote gustos și sănătos. Poftă bună!
Prep Time 20 mins
Cook Time 50 mins
Total Time 1 hr 10 mins
Course Alte rețete
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei
Servings 2 porții

Ingredients
  

  • 500 g Morcovi
  • 60 g Unt
  • 1 linguriță Zahăr
  • Sare
  • Usturoi

Instructions
 

  • Morcovii se dau prin răzătoare sau se taie rondele subțiri. După preferințe.
  • Se unge o cratiță cu unt, se așează morcovii în straturi, iar peste fiecare strat se presară sare, puțin zahăr, feliuțe de unt și usturoi tăiat mărunt.
  • Cratița se pune la cuptor pentru 40-50 de minute.

Notes

*Ingredientele, numărul de porții și timpul de pregătire sunt orientative!
Keyword alte rețete, morcovi, sote, usturoi

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.