Sos de țelină

Sosul de țelină poate fi servit cu cartofi, carne de vită, limbă, sau carne de pui.
Prep Time 15 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 45 mins
Course Sosuri
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Sosuri
Servings 2 porții

Ingredients
  

  • 1/2 buc. Țelină
  • 250 g Bulion
  • Pătrunjel verde

Instructions
 

  • O jumătate de țelină se fierbe, iar mai apoi se toacă mărunt cu blender-ul.
  • Se freacă puțin ulei cu făină într-o oală pe foc și se lasă să înceapă să fiarbă. Se adaugă țelina fiartă și tocată mărunt, bulionul și pătrunjel verde tocat mărunt. Puteți pune sare și piper, după gust.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword bulion, telina

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.