Pastă de pește

Pasta de pește poate fi servită ca aperitiv cu puțină ceapă. Ceva gustos pentru a-ți deschide apetitul. Nu este greu de preparat. Poftă bună!
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 45 minutes
Course Alte rețete, Mic dejun
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 300 g Pește alb
  • 100 g Unt
  • Muștar
  • Sare
  • Piper

Instructions
 

  • Peștele se fierbe, se curăță de oase și se dă prin mașina de tocat.
  • Se amestecă ulterior cu untul frecat spumă, iar apoi se adaugă două linguri de muștar, sare, piper.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword mic dejun, mustar, peste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.