Pastă de pește

Pasta de pește poate fi servită ca aperitiv cu puțină ceapă. Ceva gustos pentru a-ți deschide apetitul. Nu este greu de preparat. Poftă bună!
Prep Time 15 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 45 mins
Course Alte rețete, Mic dejun
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 300 g Pește alb
  • 100 g Unt
  • Muștar
  • Sare
  • Piper

Instructions
 

  • Peștele se fierbe, se curăță de oase și se dă prin mașina de tocat.
  • Se amestecă ulterior cu untul frecat spumă, iar apoi se adaugă două linguri de muștar, sare, piper.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword mic dejun, mustar, peste

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.