Budincă din brânză de vaci

O altă budincă din caietul de rețete al mamei este cea cu brânză de vaci. Se topește în gură! Poftă bună!
Prep Time 10 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 30 mins
Course Desert
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Desert
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 200 g Brânză de vaci
  • 125 g Zahăr
  • 2 linguri Făină
  • 2 buc. Ouă
  • 2 buc. Lămâi se folosește doar coaja
  • Sare
  • Unt

Instructions
 

  • Se amestecă brânza cu zahărul și apoi făina.
  • Se bat ouăle ca pentru omletă, cu sare și coaja de lămâie.
  • Totul se amestecă la un loc bine.
  • Compoziția se pune în vase unse cu unt și se pune la copt în cuptor.
  • Budinca se servește caldă sau rece, cu dulceață, după preferințe!

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword branza, desert, dulce, faina, lamaie, oua, retete, unt, zahar

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.