Salată consumată cu bere
Salată consumată cu bere
Ei da! În caietul de bucate al mamei am găsit ”Salată consumată cu bere”. Citesc rețeta, dar nu văd unde e berea... ingrediente... nimic... mod de preparare... nimic. Am întrebat! Se face salata, iar când luați masa nu uitați să aveți alături și o bere. Desigur, am înțeles că se poate pune un strop de bere și în salată, dar nu e neapărat necesar. Salata se consumă ca atare, iar berea de asemenea. Reîncărcați-vă cu energie și voie bună! Poftă bună.
Ingredients
- 2 buc. Ouă fierte tare
- 2 buc. Ardei gras
- 100 g Măsline
- 4 buc. Castraveți
- 5 buc. Ridichi
- 125 g Telemea de oaie sau de vacă
- 1 buc. Ceapă tăiată felii
- 2 căței Usturoi
- Ulei
- Sare
- Piper
- Pătrunjel
- Boia de ardei
Instructions
- Toate ingredientele menționate se pregătesc și se amestecă într-un bol. Se pune la frigider pentru 30-60 de minute. Ulterior, se consumă cu bere. (Dacă doriți, în salată se poate adăuga un strop de bere și oțet, după preferințe).
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!