Pastă de cartofi cu măsline

Atunci când nu știi ce să mai gătești poți apela la rețete tradiționale. Ei bine, această rețetă o pregătea bunica mea, dar și mama. Este ideală ca aperitiv, iar familia sau invitații tăi vor rămâne impresionați cu siguranță. Poftă bună!
Prep Time 15 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 55 mins
Course Alte rețete, Mic dejun
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 2 porții

Ingredients
  

  • 4 buc. Cartofi Se fierb în coajă
  • 150 g Măsline
  • 1 buc. Ceapă
  • Ulei
  • Lămâie se folosește doar zeama
  • Sare
  • Piper

Instructions
 

  • Se fierb cartofii și se dau pe răzătoare, iar mai apoi se freacă până devin ca o pastă.
  • Se taie măslinele li ceapa mărunt de tot și se amestecă împreună cu cartofii. Se adaugă puțin ulei și puțină zeamă de lămâie.
  • La final se adaugă sare și piper, după gust.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword alte rețete, cartofi, ceapa, lamaie, mic dejun

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.