Pateu cu jumări

Pateul cu jumări este ideal pentru un mic dejun sățios. Este făcut cu ingrediente naturale și are un gust deosebit. Rețeta este standard, dar o puteți adapta după preferințe. Merită încercat!
Prep Time 20 mins
Cook Time 40 mins
Total Time 1 hr 20 mins
Course Alte rețete, Mic dejun
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 30 porții

Ingredients
  

  • 1 kg Jumări
  • 1 kg Ficat de pui
  • 3 buc. Ceapă
  • 6 buc. Ou
  • 4 linguri Muștar
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Foi de dafin

Instructions
 

  • Se fierbe ficatul cu sare, piper, cimbru, câteva foi de dafin și cu o ceapă.
  • După ce s-a fiert ficatul se scurge apa și se lasă la răcit.
  • Între timp se fier ouăle, să fie tari.
  • Se dau prin mașina de tocat toate ingredientele (jumările, ceapa, ficatul, ouăle).
  • Se adaugă muștarul, sare, piper, după gust, și se frământă până se omogenizează ingredientele. Se face o pastă.
  • Se pune în caserole și se lasă la rece în frigider. Poftă bună!

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword alte rețete, ceapa, ficat, jumari, mic dejun, oua

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.