Pateu cu jumări
Pateu cu jumări
Pateul cu jumări este ideal pentru un mic dejun sățios. Este făcut cu ingrediente naturale și are un gust deosebit. Rețeta este standard, dar o puteți adapta după preferințe. Merită încercat!
Ingredients
- 1 kg Jumări
- 1 kg Ficat de pui
- 3 buc. Ceapă
- 6 buc. Ou
- 4 linguri Muștar
- Sare
- Piper
- Cimbru
- Foi de dafin
Instructions
- Se fierbe ficatul cu sare, piper, cimbru, câteva foi de dafin și cu o ceapă.
- După ce s-a fiert ficatul se scurge apa și se lasă la răcit.
- Între timp se fier ouăle, să fie tari.
- Se dau prin mașina de tocat toate ingredientele (jumările, ceapa, ficatul, ouăle).
- Se adaugă muștarul, sare, piper, după gust, și se frământă până se omogenizează ingredientele. Se face o pastă.
- Se pune în caserole și se lasă la rece în frigider. Poftă bună!
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!