Perișoare

Perișoarele pentru ciorba de perișoare. Nu toată lumea știe să le facă. Așa că m-am gândit să scriu ingredientele și modul de preparare.
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 25 minutes
Course Alte rețete
Cuisine Alte rețete, Cartea de Bucate a Mamei

Ingredients
  

  • 250 g Carne de vită
  • 250 g Carne de porc
  • 30 g Orez
  • 1 buc. Ceapă mare
  • Sare
  • Piper
  • 1 buc. Ouă
  • Făină puțină, dacă se dorește
  • Pătrunjel
  • Mărar

Instructions
 

  • Se călește puțin ceapa, cu mărar, pătrunjel, sare, piper.
  • Se dă de pe foc și se lasă să se răcească.
  • După ce s-a răcit se amestecă totul cu carnea tocată. Se pune un ou, se amestecă bine și se fac perișoarele care se pun în ciorbă în același timp cu zarzavatul.
Keyword alte rețete, carne, ciorbă, pranz

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.