Ciorbiță de cartofi cu smântână

Ciorbiță de cartofi cu smântână

Trebuie să vă gândiți că pe vremea părinților și bunicilor noștri rețetele erau simple. Mâncarea avea un gust simplu, dar mai bun. Avea gust. Nu foloseau ingrediente multe sau un procedeu complex de gătire. Ingredientele erau oferite cu porția pe vremea lui Ceaușescu, iar banii erau puțini și ei. Încercați această rețetă, adăugați suflet, cu siguranță vă va încânta. Ciorbă de cartofi, ca la mama acasă!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Course Prânz
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Prânz
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 300 g Cartofi
  • 1 buc. Ceapă medie
  • Pastă de tomate
  • Leuștean
  • Pătrunjel
  • Sare
  • Smântână

Instructions
 

  • Se pune apă cu sare la fiert. Se adaugă cartofii și ceapa tăiate.
  • Se adaugă puțin orez și borș.
  • După fierbere, se adaugă pastă de tomate, sau suc de roșii, leuștean și pătrunjel. Se pune smântână după gust.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword cartofi, ciorbă, pranz, smântână

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.