Tocăniță cu carne și cartofi

Tocăniță cu carne și cartofi

Tocăniță cu carne și cartofi. O rețetă simplă, rapid de pregătit!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course Prânz
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Prânz
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 1 lingură Făină
  • 2 linguri Ulei
  • 1 buc. Ceapă mare
  • 200 g Carne de porc
  • 400 g Cartofi

Instructions
 

  • Se prăjește ceapa într-o oală cu puțină boia, două linguri de ulei și o lingură de făină.
  • Se adaugă carnea tăiată bucățele și se lasă la fiert cu puțină apă.
  • Se adaugă cartofii tăiați bucățele și se mai pune apă și se lasă la fiert la foc potrivit. Dacă se dorește, se poate adăuga o lingură de bulion.
  • După aproximativ 20 de minute se adaugă sare sau delicat, piper, pătrunjel și foi de dafin. Se mai lasă câteva minute și se stinge focul.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword pranz, tocăniță

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.