Tocăniță cu carne și cartofi
Tocăniță cu carne și cartofi
Tocăniță cu carne și cartofi. O rețetă simplă, rapid de pregătit!
Ingredients
- 1 lingură Făină
- 2 linguri Ulei
- 1 buc. Ceapă mare
- 200 g Carne de porc
- 400 g Cartofi
Instructions
- Se prăjește ceapa într-o oală cu puțină boia, două linguri de ulei și o lingură de făină.
- Se adaugă carnea tăiată bucățele și se lasă la fiert cu puțină apă.
- Se adaugă cartofii tăiați bucățele și se mai pune apă și se lasă la fiert la foc potrivit. Dacă se dorește, se poate adăuga o lingură de bulion.
- După aproximativ 20 de minute se adaugă sare sau delicat, piper, pătrunjel și foi de dafin. Se mai lasă câteva minute și se stinge focul.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!