Vinete pane cu cartofi prăjiți și salată

Vinete pane cu cartofi prăjiți și salată

În seara aceasta poți alege să mănânci fără carne. O rețetă care ar putea fi pe gustul tuturor. Vinete pane cu cartofi prăjiți și salată.
Prep Time 15 mins
Cook Time 30 mins
Total Time 45 mins
Course Cină
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Cină
Servings 2 porții

Ingredients
  

  • 1 buc. Vinete
  • 2 buc. Ouă
  • 250 ml Ulei
  • 200 g Pesmet
  • 1 buc. Salată
  • Sare
  • Piper

Instructions
 

  • Se spală vinetele, se taie coada li se taie felii. Feliile se tăvălesc prin oul bătut, prin pesmet și se pune în tigaie în ulei încins. Se scot când s-au rumenit și se așează pe șervețele care vor absorbii uleiul în exces. Se presară sare și piper după preferințe.
  • Într-o altă tigaie puneți la prăjit cartofii tăiați bucățele sau pai.
  • Pregătiți o salată așa cum vă doriți.
  • Serviți vinetele pane calde cu cartofi prăjiți și salată.

Notes

*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!
Keyword cina, pane, vinete

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.