Vinete pane cu cartofi prăjiți și salată
Vinete pane cu cartofi prăjiți și salată
În seara aceasta poți alege să mănânci fără carne. O rețetă care ar putea fi pe gustul tuturor. Vinete pane cu cartofi prăjiți și salată.
Ingredients
- 1 buc. Vinete
- 2 buc. Ouă
- 250 ml Ulei
- 200 g Pesmet
- 1 buc. Salată
- Sare
- Piper
Instructions
- Se spală vinetele, se taie coada li se taie felii. Feliile se tăvălesc prin oul bătut, prin pesmet și se pune în tigaie în ulei încins. Se scot când s-au rumenit și se așează pe șervețele care vor absorbii uleiul în exces. Se presară sare și piper după preferințe.
- Într-o altă tigaie puneți la prăjit cartofii tăiați bucățele sau pai.
- Pregătiți o salată așa cum vă doriți.
- Serviți vinetele pane calde cu cartofi prăjiți și salată.
Notes
*Ingredientele și numărul de porții sunt orientative!