Omletă cu ”de toate”

Omleta cu de toate este perfectă pentru un mic dejung copios, gustos și sățios. Are tot ce îi trebuie pentru a începe ziua așa cum se cuvine. Într-un mod bun și sănătos!
Prep Time 10 mins
Cook Time 5 mins
Total Time 15 mins
Course Mic dejun
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Mic dejun
Servings 1 porție

Ingredients
  

  • 2 buc. Ouă
  • 3 linguri Ulei
  • Șuncă
  • Brânză telemea
  • Ceapă
  • Ardei gras
  • Sare
  • Piper
  • Pătrunjel verde

Instructions
 

  • Se taie o ceapă mică și se pune la prăjit în ulei. Se lasă până se rumenește puțin.
  • Se adaugă șunca tăiată bucățele, în cantitate în funcție de preferințe.
  • Se bat cele două ouă, se adaugă sarea și piperul. Se adaugă brânza telemea și se pune în tigaie peste ceapă și șuncă.
  • Se taie mărunt ardeiul gras și pătrunjelul și se pun peste ou în tigaie.
  • Puteți servi omleta cu salată sau roșii proaspete.
Keyword mic dejun, omleta, oua

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.