Omletă cu ”de toate”
Omletă cu ”de toate”
Omleta cu de toate este perfectă pentru un mic dejung copios, gustos și sățios. Are tot ce îi trebuie pentru a începe ziua așa cum se cuvine. Într-un mod bun și sănătos!
Ingredients
- 2 buc. Ouă
- 3 linguri Ulei
- Șuncă
- Brânză telemea
- Ceapă
- Ardei gras
- Sare
- Piper
- Pătrunjel verde
Instructions
- Se taie o ceapă mică și se pune la prăjit în ulei. Se lasă până se rumenește puțin.
- Se adaugă șunca tăiată bucățele, în cantitate în funcție de preferințe.
- Se bat cele două ouă, se adaugă sarea și piperul. Se adaugă brânza telemea și se pune în tigaie peste ceapă și șuncă.
- Se taie mărunt ardeiul gras și pătrunjelul și se pun peste ou în tigaie.
- Puteți servi omleta cu salată sau roșii proaspete.