Cornulețe cu dulceață

Cornulețele cu dulceață sunt de le bunica. Mama preluat rețeta. Sunt delicioase. Nu mai sunt!
Prep Time 5 mins
Cook Time 15 mins
Total Time 50 mins
Course Desert
Cuisine Cartea de Bucate a Mamei, Desert

Ingredients
  

  • 1 buc. Ou
  • 250 g Unt
  • 150 g Zahăr
  • 2 linguri Oțet
  • 10 linguri Apă
  • 2 plicuri Zahăr vanilat
  • 1 plic Zahăr pudră
  • 1 kg Făină
  • Gem / Ciocolată

Instructions
 

  • Se face o cocă din ou, apă, oțet, zahăr, făină, zahăr vanilat. Se frământă bine și se lasă la dospit pentru cel puțin 30 de minute.
  • După ce a creescut aluatul, se întinde o foaie subțire și se taie triunghiuri.
  • Peste aluatul tăiat triunghiuri, se pune o linguriță de gem sau un cub de ciocolată.
  • Se rulează triunghiurile și se apropie colțurile, iar mai apoi sunt așezate într-o tavă unsă cu unt.
  • Cornulețele se pun la copt la 350 de grade Celsius, până se rumenesc. Ar trebui să fie gata în 10-15 minute, depinde de cuptor.
  • După ce s-au copt, cornulețele sunt tăvălite prin zahărul pudră.
Keyword Cornulețe, Cornulețe cu dulceață, desert, dulce, Gem

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.